8-bäddslägenhet Tottbacken Åre

Våra 8 bäddars lägenheter ligger på fjärde våningen via loftgångar. De har två balkonger med söderläge. Lägenheterna har eget spabad på terassen som tillval för en extra kostnad. En extra lyx att komma hem till ett varmt bad efter en dag på fjället. Lägenheten har 4 sovrum, 3 badrum och bastu och här njuter ni av ett ljust vardagsrum och kök i ett som ger möjlighet till trevligt umgänge.

Mer information

Gott om plats att koppla av

Lägenheterna är utformade för att vara funktionella för den aktiva gästen och ge ro och avkoppling för många samtidigt. Två av sovrummen har delbar dubbelsäng och egen WC med dusch. Det större sovrummet av dessa två har väggmonterad tv och utgång till balkongen. De båda mindre sovrummen har platsbyggda våningssängar och en separat WC att dela på. I anslutning ligger även lägenhetens bastu med två duschar. I samtliga sovrum finns förvaring för personliga tillhörigheter, och hallens hyllsystem rymmer friluftskläder, vantar, mössor och allt annat som det finns så mycket av under aktiva semestrar. Självklart finns det även ett torkskåp.

Öppet och ljust

Interiören är ljus med gedigna material i naturens färgskala. Vardagsrummet och köket hänger ihop i en öppen planlösning som gör det lätt att umgås. Här finns matplats, öppen spis, sittgrupp, tv och stereo, och när vädret är varmare kan dörrarna slås upp för extra umgängesyta på balkongen. Köket har solida ekskåp och hyllor och är minst sagt välplanerat så att du både kan laga mat och delta i samvaron med de andra i rummet.

Lätt att komma, lätt att gå

Du parkerar bilen i vårt varmgarage och tar hissen raka vägen upp till lägenhetsplanet. På plan 4 ligger skidförrådet där du tar på dig pjäxorna och går rätt ut i backen.
Förutom smidig access har huset även en trivsam lobby med TV och ett omklädningsrum med dusch – praktiskt om du vill åka skidor under ankomst- eller avresedagarna.

Utrustning i lägenheten

Ladda ner PDF med utrustningslista ›

Snabba fakta

140 m2

8 bäddar

4 sovrum

3 badrum

bastu

balkong

spa-bad

ski in/out

garage

skidförråd

Åre torg 600 m

lift 10 m

Title Address Description
Tottbacken - Peak Performance Mountain House
TOTTBACKEN 10, 837 52 Åre, Sverige